fbpx

Prent van Hament

Zeeuwse Reclamecampagnes en huisstijlen

Zeeuwse Bedrijfspromoties en huisstijlen laat je maken door Jan-Willem Hament!

Pakkende reclamecampagnes met Leuntje & Merien, vertrouwd bij alle Zeeuwen en geliefd bij de Zeeuwse toeristen. Schakel Jan-Willem direct in!

Met Leuntje en Merien Bereik je iedereen die van Zeeland houdt!

Al meer dan 20 jaar  is Jan-Willem op de grote markten te vinden, waar hij de marktkramen langs gaat en de marktlieden voorziet van  reclameborden, prijzen bordjes, etc.  Dit samen met het verkopen van zijn eigen kunst hebben hem  tot een specialist  in het ontwerpen van promotie materiaal  gemaakt. Tegenwoordig maken alle soorten bedrijven in Zeeland gebruik van zijn grafische designs en herkennen alle Zeeuwen zijn Leuntje & Merien figuren. 

Jan-Willem weet als geen ander hoe belangrijk marketing is om op te vallen  en  vertrouwen te winnen. Zijn genialiteit  op marketinggebied, komt aan het licht met  zijn   Leuntje & Merien figuren. Reclames van Jan-Willem hebben impact door zijn eigen tijdse designs,  zonder last te hebben van taalbarrières en bevat het onderdelen voor een pakkende reclame. Hetgeen iedere potentiële  klant aanzet om in actie te komen. Dit maakt reclame van Jan-Willem zeker effectief. 

Het succes van Leuntje & Merien

Leuntje & Merien  hebben een hoog aaibaarheidsgehalte. Hiermee kun je een ruim publiek bereiken.  Jan-Willem houdt daarnaast rekening met cultuur en omgeving, waardoor  Zeeuwse klanten zich vertrouwd bij je voelen.    

Wat kan Jan-Willem voor jouw bedrijf betekenen?

De afgelopen jaren heeft Jan-Willem allerlei  verschillende soorten promotie gemaakt. Denk aan logo’s, reclameborden en  huisstijlen voor kleine ondernemers tot aan grote campagnes voor gemeentes. Jan-Willem heeft eerdere promotie gedaan voor  gemeente Goes, Noord-Beveland en ook voor instanties zoals Omroep Zeeland en de Westerschelde Ferry. Jan-Willem is creatief en snapt als geen andere kunstenaar om met minimale informatie te weergeven waar jij naar opzoek bent. Daarnaast neemt hij zijn expertise serieus, is hij klantgericht en neemt hij de tijd voor je. Een tevreden klant is zijn prioriteit. 

Waarom Kiezen voor  promotie van Leuntje & Merien?

Leuntje & Merien worden door Jan-Willem op alle niveau’s van de samenleving weergegeven.  Zijn werken zijn door heel Zeeland te vinden en Jan-Willem bouwt verder aan zijn kunst imperium door steeds meer en grotere opdrachten aan te nemen. Hierdoor krijgen Leuntje & Merien steeds meer naamsbekendheid en herkenning. Jan-Willem heeft klussen om promotie en pictogrammen in en rond de  Westerschelde Ferry  te maken.  De Ferry wordt in het hoogseizoen door meer dan 400.00 potentiële klanten gebruikt om over te steken naar het andere eiland. Verder gaat hij  voor de meest bereden fietsroute van Zeeland kunst maken. Meer dan 600.000 fietsers maken ieder jaar gebruik van deze route. 

Dit heeft ongetwijfeld een positief effect op jouw bedrijf. Geïnteresseerd om meer klanten aan te trekken? Neem contact op via de mail of telefonisch. 

Veilig winkelen goes
Westerschelde Ferry

Zeeuwse bedrijfspromotie of huisstijl laten maken

geïnteresseerd in het laten maken van grafische designs door Jan-Willem neem dan  contact op via de mail of telefonisch. 

Contactformulier