fbpx

Prent van Hament

Non Profit

Vertegenwoordig jij een non-profit organisatie? 

Jan-willem helpt non profit organisaties door kosteloos huisstijlen en promotiemateriaal te maken.

Jan-Willem Hament geeft gastles op basisschool Hansweert Lees het artikel

Zeeuwen zijn er voor elkaar

Iedereen  draagt op zijn eigen manier bij aan de samenleving, maar sommige Zeeuwen zetten net dat stapje extra. Steeds weer ziet Jan-Willem nieuwe welwillende Zeeuwen  die in actie komen met als doel om de samenleving een stukje beter te maken. Het zijn de prikkels in het Zeeuwse DNA die deze Zeeuwen aansporen om te vechten voor hun idealen (Luctor et Emergo). Van deze Zeeuwse actievoerders krijgt Jan-Willem energie en daarom helpt hij ze met actie voeren door kosteloos huisstijlen en promotie materiaal voor hen te maken.  Jan-Willem heeft onder meer samen gewerkt met non-profit organisaties zoals het Gors, KWF, Medisch Centrum Goes en nog vele andere non-profit organisaties.

Jan-Willem zelf vindt de cultuur en saamhorigheid erg belangrijk. Het  in stand houden van de Zeeuwse cultuur is daarom een van zijn prioriteiten. Hij schenkt regelmatig kunst aan Zeeuwen die zich hiervoor inzetten. 

vertegenwoordig jij een nonprofit organisatie die in actie wil komen? Laat dan Leuntje & Merien jou helpen de benodigde impact te maken. Neem contact met ons op via mail of telefonisch. 

Veilig winkelen goes

Non profits die jou voorgingen

Promotie en Huisstijlen voor non profits

Kom in actie

geïnteresseerd in het laten maken van grafische designs door Jan-Willem? Neem dan  contact met op via de mail of telefonisch. 

Contactformulier